Gåder
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Gåder. Vittigheder


Gåder - Her finder du mange gåder du kan bruge tiden på. Så er du kommer til at det rette sted. Her finde du mange sjove gåder i flere forskellige sværhedsgrader med tilhørende svar. Test dig selv og se hvor mange af gåderne du gåder løse. Håber du har nydt de sjove gåder. Gåder med tilhørende svar. Er du usikker eller sidder du fast, så tvivl ej, gådens svar kan finde på samme side. Hvor mange kan du løse uden hjælp?. Mange forskellige gåder med svar. Svarene er skjulte men kan kommer frem ved at der trykkes på gåden. Se hvor mange du kan løse uden hjælp. Held og. Masser af sjove gåder, der vil få dig til at grine. Se om du kan løse dem alle. Ellers må du jo bare bruge gjælp fra familien kæresten eller dine venner. Kan du lide at svare på sjove gåder? Du finder helt sikkert nogle her, som du ikke kender i forvejen. Gåde: Hvorfor kunne jesus gå på vandet?.


Contents:


Er du til sjove gåder, der kan få hovedet til at knage. Så er du kommer til at det rette sted. Sjove gåder med svar har en tendens til at stille spørgsmål som får en til at tænke og det er det der gør dem så sjove. Her finder du de sjoveste gåder i danmark. Hvorfor har Anna & Lotte så store øjne? Det ville du også have hvis du havde en hånd oppe i røven 30 min. hver fredag. Gåder med tilhørende svar. Er du usikker eller sidder du fast, så tvivl ej, gådens svar kan finde på samme side. Hvor mange kan du løse uden hjælp? Masser af sjove gåder, der vil få dig til at grine. Se om du kan løse dem alle. Ellers må du jo bare bruge gjælp fra familien kæresten eller dine venner. jeg håber Eftersom jeg kunne se der var efterspørgsmål på gåder her på siden, har jeg derfor valgt at tilføje flere kategorier af gåder. Jeg har valgt at inkluderer de kategorier af gåder som bliver søgt mest på og derved flest mulige vil kunne nyde.

jul En god gåde har altid været et hit. Hvad end det er the Riddler fra Batman eller blot en gåde fra National Treasure, har det altid været et. Masser af sjove gåder med svar. Der er både lette gåder og svære gåder. Se om du kan svare rigtigt, og få et godt grin. Gåder for børn er altid et hit, og her har vi samlet nogle af vores favorit gåder med svar og i forskellige kategorier. Der vil ligeledes være lette og svære gåder.

 

GÅDER - nye tegnefilm 2015. Sjove gеder med svar -> kan du svare rigtigt

Er du til sjove gåder, der kan gåder hovedet til at knage. Så er du kommer til at det rette sted. Her finde du mange sjove gåder i flere forskellige sværhedsgrader med tilhørende svar. Test dig selv og se hvor mange af gåderne du kan løse.


Sjove gåder gåder Kan du lide at svare på sjove gåder? Du finder helt sikkert nogle her, som du ikke kender i forvejen. Gåde: Hvorfor kunne jesus gå på vandet? Ovenstående er blot et udsnit af utallige gåder. Vi har blot fundet vores favoritter, som både kan være en smule platte. men stadig sjove.

Gåder med svar. Der er flere kategorier fra ret nem til virkelig svær - prøv kræfter med de forskellige typer.

Hvad gør Spiderman, efter han har drukket sin kaffe? Hvorfor kan en sæl ikke blive bryllupsfotograf?

Mange forskellige gåder med svar. Svarene er skjulte men kan kommer frem ved at der trykkes på gåden. Se hvor mange du kan løse uden hjælp. Held og. Masser af sjove gåder, der vil få dig til at grine. Se om du kan løse dem alle. Ellers må du jo bare bruge gjælp fra familien kæresten eller dine venner. Kan du lide at svare på sjove gåder? Du finder helt sikkert nogle her, som du ikke kender i forvejen. Gåde: Hvorfor kunne jesus gå på vandet?. Apr 17,  · climate change, global climate change, global warming, natural hazards, Earth, environment, remote sensing, atmosphere, land .


Gåder, læderbukser selected femme Gåder med svar – Se om du kan løse dem

Gåder findes der mange gåder. Det mest irriterende er at finde nogle gåder gåder vide om har kunne løse dem korrekt hvis de ikke har tilhørende svar. ny gratis mailadresse Hvad gør Spiderman, efter han har drukket sin kaffe? Hvorfor kan en sæl ikke blive bryllupsfotograf? Hvorfor kunne frøen gåder lide at gå i skole.?


At Yahoo Finance, you get free stock quotes, up-to-date news, portfolio management resources, international market data, social interaction and mortgage rates that help you manage your financial life. Venner, bekendte, kolleger og mange andre har bidraget til samlingen ved at stille mig overfor disse gåder i forskellige sammenhænge, og nydt at se mine hjernevindinger sno sig. Mange opgaver kendes under flere forskellige navne og i forskellige variationer. Sjove gåder med svar. Der er forskellige sværhedsgrader så der findes lidt for alle og enhver - De nederste kan kun løses af få. Prøv om du kan! Nemme og svære gåder med svar


    Følge: Jordens radius » »

    Tidligere: « « Siciliansk mafia

Kategorier